Σύνδεση

 

Συνέδριο Reland 2018

Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές και συνεργάτες στη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου RELAND 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο από 4 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Για το συγκεκριμένο συνέδριο εργάζονται  πλήθος πανεπιστημίων της Ελλάδας και της αλλοδαπής καθώς και...


Μάθε περισσότερα...

 

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης REV 2018


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εξετάσεις Πιστοποίησης για το Σχήμα "Expert Valuer in Real Estate Property - REV" και σας επισυνάπτουμε στατιστικά στοιχεία των αποτελεσμάτων.  


Μάθε περισσότερα...

 

Απολογισμός Σ.ΕΚ.Ε 2018

Αγαπητά Μέλη, Παρακάτω παρουσιάζονται τα Πεπραγμένα και τα Οικονομικά Στοιχεία του Συλλόγου για την περίοδο Ιούνιος 2017 - Μάιος 2018, όπως και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός για την περίοδο που ακολουθεί Ιούνιος 2018 - Μάιος 2019.


Μάθε περισσότερα...

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
28ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Παρακάτω παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν για τον Σ.ΕΚ.Ε στις 28 Ιουνίου 2018.


Μάθε περισσότερα...

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 4/7/2018


Σε συνέχεια της από 28 Ιουνίου 2018 εκλογικής διαδικασίας σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού του Συλλόγου, η οποία ανέδειξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου, συνεδρίασε σήμερα 4 Ιουλίου 2018 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει το νέο προεδρείο που θα εκπροσωπεί το Σύλλογο από τώρα και στο εξής και μέχρι τη λήξη της τριετούς θητείας του.


Μάθε περισσότερα...
Συνέδριο Reland 2018
Aποτελέσματα REV 2018
Απολογισμός Σ.ΕΚ.Ε. 2018
Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο
joinus

Γίνε Μέλος

books

Βιβλιογραφία

certified-banner

Πιστοποιημένα Μέλη

morebooks

Εκπαιδευτικό Υλικό

evs

European Valuation Standards

reports

Πρότυπες Εκθέσεις

faq

Συχνές Ερωτήσεις

ipourgeio

Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών

Υπουργείου Οικονομικών

questionmark

Εργασιακά Θέματα Εκτιμητών:
Ερωτήσεις–Απαντήσεις

oneclickshow

Ιδιωτικό Κανάλι

Σ.ΕΚ.Ε

 

 

 

Συνέδριο Reland 2018

 

Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές και συνεργάτες στη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου RELAND 2018 που θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο από 4 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Για το συγκεκριμένο συνέδριο εργάζονται  πλήθος πανεπιστημίων της Ελλάδας και της αλλοδαπής καθώς και σημαντικοί επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς του χώρου.

Ήδη πάνω από 120 εργασίες έχουν γίνει δεκτές για παρουσίαση στο συνέδριο ενώ τουλάχιστον 250 σύνεδροι έχουν γραφτεί από 45 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Τα μέλη του Συλλόγου μας μπορούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο έχοντας ειδικές τιμές στο κόστος συμμετοχής τους, και συγκεκριμένα έκπτωση 50%. Συγχρόνως, υπάρχουν και ειδικές τιμές για το κόστος του ξενοδοχείου και των άλλων δραστηριοτήτων που οργανώνονται για τις ημέρες του συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, από την σελίδα του συνεδρίου http://reland.web.auth.gr μπορεί να γίνει η εγγραφή και η πληρωμή για τη συμμετοχή στη δράση αυτή.

Στην καρτέλα participation πραγματοποιείται η εγγραφή και στην καρτέλα payment η πληρωμή για το συνέδριο (η επιλογή με έκπτωση 50%).

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια σχετικά με την συμμετοχή σας στο συνέδριο μπορείτε να απευθύνεστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι τα Αγγλικά.

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου συνεδρίου θα προσμετρήσει  με 10 C.P.D

 

 

 

 

 

 

 

tegova-logo

 

aaa

 

ete

 

eurobank

 

elie

 

mapps