Σύνδεση

Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Εκτιμητών


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως σας ενημερώσαμε προ μηνός, κατόπιν απαίτησης των μελών μας και ενεργειών του Συλλόγου, ο Σύλλογος εξασφάλισε μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας Prime Insurance, δυνατότητα σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής ευθύνης το οποίο συνοπτικά περιλαμβάνει τα εξής :


Μάθε περισσότερα...

 

Απολογισμός Σ.ΕΚ.Ε 2019

Αγαπητά Μέλη, Παρακάτω παρουσιάζονται τα Πεπραγμένα και τα Οικονομικά Στοιχεία του Συλλόγου για την περίοδο Ιούνιος 2018 - Μάιος 2019, όπως και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός για την περίοδο που ακολουθεί Ιούνιος 2019 - Μάιος 2020.


Μάθε περισσότερα...

Πρόταση Μεταπτυχιακού Προγράμματος


Σας ανακοινώνουμε, ότι το μεταπτυχιακό ''Ποσοτική Εκτιμητική'' με κατεύθυνση ''Επενδυτική & Εκτιμητική Ακινήτων'' του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (δείτε παλαιότερη ενημέρωση ΕΔΩ), εγκρίθηκε για έναρξη τον Οκτώβριο, οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν και οι εγγραφές άρχισαν.


Μάθε περισσότερα...

 

Απόκτηση πιστοποίησης σχήματος REV με προϋπόθεση την κατοχή πιστοποίησης Valuer in Real Estate Property

Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη τα οποία κατέχουν την πιστοποίηση Valuer In Real Estate Property, θα μπορούν να αποκτήσουν την αναγνώριση REV της TEGoVA, με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τριετή (36 μήνες) τεκμηριωμένη εμπειρία στη διενέργεια εκτιμήσεων μετά την απόκτηση του τίτλου Valuer in Real Estate Property.


Μάθε περισσότερα...


Εξετάσεις Valuer in Real Estate Property & Valuer in Machinery


Σας ανακοινώνουμε ότι, οι εξετάσεις για τα σχήματα  Valuer in Machinery Plant & Equipment και Valuer in Real Estate Property θα διενεργηθούν από την PEOPLECERT το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να λάβει μέρος στις εξετάσεις είναι:


Μάθε περισσότερα...
Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
Απολογισμός Σ.ΕΚ.Ε. 2019
Πρόταση Μεταπτυχιακού Προγράμματος
Απόκτηση πιστοποίησης σχήματος REV
Εξετάσεις Valuer in Real Estate Property ...
joinus

Γίνε Μέλος

books

Βιβλιογραφία

certified-banner

Πιστοποιημένα Μέλη

morebooks

Εκπαιδευτικό Υλικό

evs

European Valuation Standards

reports

Πρότυπες Εκθέσεις

faq

Συχνές Ερωτήσεις

ipourgeio

Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών

Υπουργείου Οικονομικών

questionmark

Εργασιακά Θέματα Εκτιμητών:
Ερωτήσεις–Απαντήσεις

oneclickshow

Ιδιωτικό Κανάλι

Σ.ΕΚ.Ε

 

Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Εκτιμητών


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως σας ενημερώσαμε προ μηνός, κατόπιν απαίτησης των μελών μας και ενεργειών του Συλλόγου, ο Σύλλογος εξασφάλισε μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας Prime Insurance, δυνατότητα σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής ευθύνης το οποίο συνοπτικά περιλαμβάνει τα εξής :

1.  Περίοδος ασφάλισης 12 μήνες.

2.  Ασφαλιζόμενα Όρια Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

    ·  Ανά άτομο και ανά περιστατικό (για την περίοδο ασφάλισης)    ΕΥΡΩ 500.000

    ·  Ανώτατο Όριο Ευθύνης για την περίοδο ασφάλισης                ΕΥΡΩ 5.000.000

3.  Η κάλυψη αφορά στην αστική ευθύνη του Ασφαλιζόμενου υπό την ιδιότητά του ως εκτιμητή ακινήτων για απαιτήσεις που θα προκύψουν από αμέλεια, λάθος ή παράλειψη σχετιζόμενη με τα καθήκοντα του κατά τη διάρκεια ισχύος της κάλυψης. Καλύπτονται τυχόν νομικά έξοδα.

4.  Απαλλαγή 2.500 ΕΥΡΩ ανά απαίτηση.

5.  Ασφάλιστρα 290 ΕΥΡΩ/χρόνο με ελάχιστη εξασφάλιση 100 μελών. 

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο, θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρουν τουλάχιστον 100 μέλη του Συλλόγου, μετά από διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν, δεδομένου ότι ο αριθμός των 400 ατόμων που όριζε η εταιρεία είναι προς το παρόν ανέφικτος. Η ανταπόκριση μετά από επανειλημμένες πιέσεις μας ήταν θετική ως προς τον αριθμό των ενδιαφερόμενων μελών (από 400 σε 100), με μικρή όμως επιβάρυνση από 275 ΕΥΡΩ σε 290 ΕΥΡΩ. Παρακαλούμε όπως αποστείλετε σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος στο e-mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να εξασφαλιστεί ο σχετικός αριθμός των μελών και εν συνεχεία ο Σύλλογος να προχωρήσει στην τελική έγκριση του συμβολαίου. 

Όπως έγινε σαφές και σε πρόσφατη ημερίδα του Συλλόγου με θέμα την Αστική Ευθύνη των εκτιμητών, η ασφαλιστική κάλυψη των εκτιμητών είναι πλέον ανάγκη και η κατ' αρχήν συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Prime Insurance αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσει η ασφάλιση του κλάδου με καλούς όρους. Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και καλύτερα προγράμματα στο  μέλλον καθώς η ασφαλιστική αγορά θα εξοικειώνεται με το επάγγελμα και τους κινδύνους του.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το πρόγραμμα με τη συμμετοχή τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέξανδρο Βασιλείου (6932451711)  και τον Αντιπρόεδρο κ. Αναστάσιο Αμπατζή (6948804973).

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου       Καλλιόπη Ν. Δερμάτη
         Πρόεδρος                            Γενική Γραμματέας

 

tegova-logo

 

aaa

 

ete

 

eurobank

 

elie

 

mapps