Σύνδεση

 

Webinar ΕΛ.Ι.Ε.

 

«Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19»  

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 | 17.30  


Μάθε περισσότερα...

 

Renovation Wave: What’s in for Greece?

Tο INZEB διοργανώνει την Πέμπτη 28 Μαϊου 2020 στις 14.00, μία διαδικτυακή συζήτηση, ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενο, με θέμα το  Renovation Wave και πώς η Ελλάδα θα μπορούσε να ωφεληθεί από τη νέα αυτή πρωτοβουλία.   


Μάθε περισσότερα...

 

European Valuer June 2020

I am pleased to link and attach TEGoVA's summer edition of European Valuer. As one would expect, it is packed with contributions relating to the pandemic as well as business valuation following the recent pre-launch of the 1st Edition of European Business Valuation Standards.
       


Μάθε περισσότερα...

 

Επείγουσα Ενημέρωση

 Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των μελών μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.Σε μια εποχή στην οποία ισχύει η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω του COVID-19 (κορονοϊού), καταλαβαίνουμε ότι αυτό το γεγονός  μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.


Μάθε περισσότερα...
Webinar ΕΛ.Ι.Ε. | 29.05.2020
Renovation Wave: What’s in for Greece?
European Valuer June 2020
Επείγουσα Ενημέρωση
joinus

Γίνε Μέλος

books

Βιβλιογραφία

certified-banner

Πιστοποιημένα Μέλη

morebooks

Εκπαιδευτικό Υλικό

evs

European Valuation Standards

reports

Πρότυπες Εκθέσεις

faq

Συχνές Ερωτήσεις

ipourgeio

Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών

Υπουργείου Οικονομικών

questionmark

Εργασιακά Θέματα Εκτιμητών:
Ερωτήσεις–Απαντήσεις

oneclickshow

Ιδιωτικό Κανάλι

Σ.ΕΚ.Ε

 

Επείγουσα Ενημέρωση

 

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των μελών μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.

Σε μια εποχή στην οποία ισχύει η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω του COVID-19 (κορονοϊού), καταλαβαίνουμε ότι αυτό το γεγονός  μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.

Δεδομένου ότι η εξελισσόμενη κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 απαιτεί τη διαρκή αναθεώρηση των λαμβανόμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων και του κοινού γενικότερα, ο Σύλλογος προτρέπει πλέον τα μέλη του να εκτελούν τα εκτιμητικά τους καθήκοντα περιορίζοντας στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, τηρώντας τα μέτρα που το Κράτος εφαρμόζει για περιορισμό των μετακινήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να  εκτελείτε τα εκτιμητικά  σας καθήκοντα εξ΄αποστάσεως, υποβοηθούμενοι από την ηλεκτρονική επικοινωνία και αναγράφοντας στις παραδοχές σας εκτός των άλλων, ότι  η εκτίμηση του πάγιου περιουσιακού στοιχείου πραγματοποιήθηκε χωρίς εσωτερική ή και εξωτερική αυτοψία υπό τις συνθήκες των κινδύνων που θέτει ο κορονοϊός  σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Εξυπακούεται ότι, οι οδηγίες, ανάλογα με τις συνθήκες, θα αναπροσαρμόζονται.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι,  η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών στην Peoplecert  που λήγει σήμερα, παρατείνεται μέχρι και την 30/4/2020.

Τέλος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.ΕΚ.Ε., δε θα διεξαχθούν Εξετάσεις Πιστοποίησης κατά το τρέχον έτος για τα Σχήματα Expert Valuer in Real Estate Property - REV, Valuer in Real Estate Property, Valuer in Machinery, Plant & Equipment.
 

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                             Γενική Γραμματέας

 

 

tegova-logo

 

aaa

 

ete

 

elie

 

mapps