Σύνδεση

 

Παράταση υποβολής έργου για τον Προσδιορισμό Τιμών Ζώνης - Γενικές Οδηγίες

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, ο προσδιορισμός των τιμών ζώνης των ακινήτων της πρώτης φάσης, θα παραταθεί τουλάχιστον για 20 ημέρες περίπου. Κατά πληροφορίες μας, εντός της ημέρας θα υπογραφεί σχετική υπουργική απόφαση.


Μάθε περισσότερα...

 

Επείγουσα Ενημέρωση

 Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των μελών μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.Σε μια εποχή στην οποία ισχύει η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω του COVID-19 (κορονοϊού), καταλαβαίνουμε ότι αυτό το γεγονός  μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.


Μάθε περισσότερα...

 

Μήμυμα της TEGoVA για τη διαδικασία των εκτιμήσεων εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Αγαπητοί συνάδελφοι,
η TEGoVA εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την εκπόνηση εκτιμήσεων στο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί παγκόσμια λόγω κορονοϊού. Σας επισυνάπτουμε το αρχικό κείμενο στα Αγγλικά και τη μετάφραση στα Ελληνικά.


Μάθε περισσότερα...

 

ΚΑΔ Εκτιμητών στα πληττόμενα επαγγέλματα

 Μετά την από 24.03.2020 ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ σχετικά με τα ΚΑΔ που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διαπίστωσε τα εξής:

Στα ΚΑΔ εμπεριέχεται η κατηγορία 7112 - Δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών, που αφορά τον κλάδο μας. Όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, παρομοίως πλήττονται και τα παρακάτω ΚΑΔ που δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί:


Μάθε περισσότερα...
Παράταση υποβολής έργου για τον Προσδιορισμό Τ.Ζ. -...
Επείγουσα Ενημέρωση
Μήμυμα της TEGoVA για τη διαδικασία των εκτιμήσεων...
ΚΑΔ Εκτιμητών στα πληττόμενα επαγγέλματα
joinus

Γίνε Μέλος

books

Βιβλιογραφία

certified-banner

Πιστοποιημένα Μέλη

morebooks

Εκπαιδευτικό Υλικό

evs

European Valuation Standards

reports

Πρότυπες Εκθέσεις

faq

Συχνές Ερωτήσεις

ipourgeio

Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών

Υπουργείου Οικονομικών

questionmark

Εργασιακά Θέματα Εκτιμητών:
Ερωτήσεις–Απαντήσεις

oneclickshow

Ιδιωτικό Κανάλι

Σ.ΕΚ.Ε

 

Επείγουσα Ενημέρωση

 

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των μελών μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας.

Σε μια εποχή στην οποία ισχύει η κοινωνική αποστασιοποίηση λόγω του COVID-19 (κορονοϊού), καταλαβαίνουμε ότι αυτό το γεγονός  μπορεί να προκαλέσει ανησυχία.

Δεδομένου ότι η εξελισσόμενη κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 απαιτεί τη διαρκή αναθεώρηση των λαμβανόμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων και του κοινού γενικότερα, ο Σύλλογος προτρέπει πλέον τα μέλη του να εκτελούν τα εκτιμητικά τους καθήκοντα περιορίζοντας στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, τηρώντας τα μέτρα που το Κράτος εφαρμόζει για περιορισμό των μετακινήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να  εκτελείτε τα εκτιμητικά  σας καθήκοντα εξ΄αποστάσεως, υποβοηθούμενοι από την ηλεκτρονική επικοινωνία και αναγράφοντας στις παραδοχές σας εκτός των άλλων, ότι  η εκτίμηση του πάγιου περιουσιακού στοιχείου πραγματοποιήθηκε χωρίς εσωτερική ή και εξωτερική αυτοψία υπό τις συνθήκες των κινδύνων που θέτει ο κορονοϊός  σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Εξυπακούεται ότι, οι οδηγίες, ανάλογα με τις συνθήκες, θα αναπροσαρμόζονται.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι,  η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών στην Peoplecert  που λήγει σήμερα, παρατείνεται μέχρι και την 30/4/2020.

Τέλος, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.ΕΚ.Ε., δε θα διεξαχθούν Εξετάσεις Πιστοποίησης κατά το τρέχον έτος για τα Σχήματα Expert Valuer in Real Estate Property - REV, Valuer in Real Estate Property, Valuer in Machinery, Plant & Equipment.
 

Για το Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

        Πρόεδρος                             Γενική Γραμματέας

 

 

tegova-logo

 

ete

 

aaa

 

elie

mapps