Σύνδεση

 

Απολογισμός Σ.ΕΚ.Ε. 2020

 

Παρακάτω παρουσιάζονται τα Πεπραγμένα και τα Οικονομικά Στοιχεία του Συλλόγου για την περίοδο Ιούνιος 2019 - Μάιος 2020, όπως και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός για την περίοδο που ακολουθεί Ιούνιος 2020 - Μάιος 2021.         


Μάθε περισσότερα...

 

Ποσοτική Επενδυτική – Quantitative Investing

Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος υποστηρίζει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών: "Ποσοτική Επενδυτική – Quantitative Investing" του Ε.Κ.Π.Α.
           


Μάθε περισσότερα...

 

European Valuer June 2020

I am pleased to link and attach TEGoVA's summer edition of European Valuer. As one would expect, it is packed with contributions relating to the pandemic as well as business valuation following the recent pre-launch of the 1st Edition of European Business Valuation Standards.
       


Μάθε περισσότερα...

 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

 

    Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος υποστηρίζει τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα: "Εκτιμητής Ακινήτων, Real Estate Investment & Finance, Real Estate Management του ΕΚΠΑ."
 


Μάθε περισσότερα...

 

Συμπληρωματική πρόσκληση για προσδιορισμό Τιμών Ζώνης Αντικειμενικών Αξιών του Υπουργείου Οικονομικών και Επιπρόσθετη πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέες τιμές ζώνης 

     


Μάθε περισσότερα...
Απολογισμός Σ.ΕΚ.Ε. 2020
MSc Ποσοτική Επενδυτική – Quantitative Investing
European Valuer June 2020
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Συμπληρωματική πρόσκληση
joinus

Γίνε Μέλος

books

Βιβλιογραφία

certified-banner

Πιστοποιημένα Μέλη

morebooks

Εκπαιδευτικό Υλικό

evs

European Valuation Standards

reports

Πρότυπες Εκθέσεις

faq

Συχνές Ερωτήσεις

ipourgeio

Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών

Υπουργείου Οικονομικών

questionmark

Εργασιακά Θέματα Εκτιμητών:
Ερωτήσεις–Απαντήσεις

oneclickshow

Ιδιωτικό Κανάλι

Σ.ΕΚ.Ε

seke-logo-slides

 

Συμπληρωματική πρόσκληση για προσδιορισμό Τιμών Ζώνης Αντικειμενικών Αξιών του Υπουργείου Οικονομικών και Επιπρόσθετη πρόσκληση ενδιαφέροντος για νέες τιμές ζώνης 

 

 

 

 Αγαπητά μέλη,

Σύμφωνα με πληροφορίες μας την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί Υπουργική Απόφαση με την οποία θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα προσδιορισμού των τιμών ζώνης του Υπουργείου Οικονομικών. Αφορά κυρίως αυτούς που δεν πρόλαβαν να εισαγάγουν τις εργασίες  τους από την πρώτη και δεύτερη Υπουργική Απόφαση. Επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα αλλαγής του επισυναπτόμενου pdf της τεχνικής έκθεσης σε όλους τους εκτιμητές που συμμετείχαν στην διαδικασία,  για  την ορθή διασταύρωση των στοιχείων που υποβλήθηκαν σε σχέση με τα εφαρμοζόμενα υπολογιστικά φύλλα. Το τελευταίο είναι απαραίτητο, γιατί μετά από έλεγχο του Υπουργείου, διαπιστώθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις ότι, υπήρξε αναντιστοιχία των περιγραφόμενων στην έκθεση συγκριτικών στοιχείων και των εφαρμοζόμενων στο υπολογιστικό φύλλο. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε στην  τεχνική έκθεση την υπογραφή και την  σφραγίδα σας (όσοι δεν το πράξατε), βάσει και των οδηγιών που σας δόθηκαν. Οι εργασίες του παραπάνω συμπληρωματικού έργου προσδιορισμού των υπολειπόμενων τιμών ζώνης θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την 31/08/2020.

Επίσης σας ενημερώνουμε  ότι, δημοσιεύτηκε επιπροσθέτως  η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: 68ΦΧΗ-00Τ) και θα αναρτηθεί σήμερα  στον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών (https://www.minfin.gr/web/a-t-epaa/ektimeseis-timon-zones-apaa).

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται από 24.07.2020 – 01.08.2020.

Η δημόσια κλήρωση για την ανάθεση των εκτιμήσεων θα διεξαχθεί στις 03.08.2020 στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (οδός Θεσσαλονίκης και Χανδρή 1, Μοσχάτο) και σε ώρα που θα ανακοινωθεί στον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών. 

 

tegova-logo

 

aaa

 

ete

 

elie

 

mapps