Σύνδεση
Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΑνακοινώσειςΕρωτηματολόγιο Triple-A

Ερωτηματολόγιο Triple-A

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Στο πλαίσιο του webinar που διοργανώθηκε από το Σύλλογο στις 30 Απριλίου 2020 παρουσιάστηκε το Triple-A, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν 8 χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή δεδομένων και πρακτικών.

 

Σας προωθούμε το ερωτηματολόγιο Ερωτηματολόγιο Triple-A (σε google forms), το οποίο θα θέλαμε να συμπληρωθεί από εσάς μέχρι τις 10 Ιουλίου προκειμένου να συμμετέχουμε στην έρευνα και τη διεξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση των ακινήτων στην Ελλάδα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρει.

 

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, οι ερωτήσεις να είναι γενικού τύπου ούτως ώστε να υπάρχει συμμόρφωση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Παρακάτω θα βρείτε: ενημερωτικό αρχείο σχετικά με το σκοπό του εργαλείου, τις χρήσεις του καθώς και τη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου και της ομάδας Triple-A μετά από πρόσκληση του κ. Δούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή στο ΕΜΠ προς τον Σ.ΕΚ.Ε.

 

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία με την ομάδα του Triple-A, ως μεμονωμένα άτομα, ομάδες ή εταιρείες μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@avag.gr

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 

 

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

 

 

Πρόεδρος                                       Γενική Γραμματέας

 

Περιγραφή έργου - Συνεργασία