Ερωτηματολόγιο Triple-A

Ερωτηματολόγιο Triple-A

Ερωτηματολόγιο Triple-A 150 150 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του webinar που διοργανώθηκε από το Σύλλογο στις 30 Απριλίου 2020 παρουσιάστηκε το Triple-A, ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν 8 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή δεδομένων και πρακτικών.

Σας προωθούμε το ερωτηματολόγιο Ερωτηματολόγιο Triple-A (σε google forms), το οποίο θα θέλαμε να συμπληρωθεί από εσάς μέχρι τις 20 Ιουλίου προκειμένου να συμμετέχουμε στην έρευνα και τη διεξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση των ακινήτων στην Ελλάδα και την προστιθέμενη αξία που προσφέρει.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή οι ερωτήσεις να είναι γενικού τύπου, ούτως ώστε να υπάρχει συμμόρφωση με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πέραν του ερωτηματολογίου, όσοι ενδιαφέρεστε για συνεργασία με την ομάδα του Triple-A, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ως μεμονωμένα άτομα, ομάδες ή εταιρείες μέχρι και τις 20 Ιουλίου. 

ΕΔΩ θα βρείτε: ενημερωτικό αρχείο σχετικά με το σκοπό του εργαλείου, τις χρήσεις του καθώς και τη δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου και της ομάδας Triple-A μετά από πρόσκληση του κ. Δούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή στο ΕΜΠ προς τον Σ.ΕΚ.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  lpapaorfanou@gmail.com .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

Πρόεδρος                                       Γενική Γραμματέας

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.