ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07.02.2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07.02.2026

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07.02.2026 150 150 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Κοπή Βασιλόπιτας στη Βόρεια Ελλάδα

Θεσσαλονίκη, 7 Φεβρουαρίου 2026

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε με επιτυχία την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για τη Βόρεια Ελλάδα, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki.

Η εκδήλωση συνδύασε τον εορταστικό χαρακτήρα της νέας χρονιάς με έναν ουσιαστικό επαγγελματικό διάλογο γύρω από την αγορά ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες τοποθετήσεις από μέλη του Συλλόγου που εκπροσώπησαν διαφορετικούς νομούς, παρουσιάζοντας τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική αγορά ακινήτων, τις ιδιαιτερότητες της επαγγελματικής πρακτικής σε κάθε περιοχή, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκτιμητές σε περιφερειακό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, τοποθετήσεις πραγματοποίησαν:

  • Βασίλης Κόκκινος, από τον Νομό Πιερίας
  • Σωτήριος Βόσδου, από τον Νομό Φλώρινας
  • Νικόλαος Γκουργκούλιας, από τον Νομό Λάρισας
  • Άγγελος Γκλεζάκος, από τον Νομό Ημαθίας
  • Μαρία Καραγκιόζη, από τον Νομό Καστοριάς
  • Δάνης Ευφραιμίδης από Νομό Ξάνθης
  • Δέσποινα Λιούζα από Νομό Γρεβενών

Οι παρεμβάσεις ανέδειξαν τις διαφοροποιήσεις της αγοράς ακινήτων από νομό σε νομό, τα κοινά προβλήματα αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται σε κάθε περιοχή, συμβάλλοντας σε έναν γόνιμο διάλογο και στην ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μελών.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η αποτύπωση της συνολικής εικόνας της αγοράς ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα, η ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών του Συλλόγου και η ανάδειξη του ρόλου του εκτιμητή μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό και θεσμικό περιβάλλον.

Μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για τη Βόρεια Ελλάδα. Τυχερός νομός αναδείχθηκε ο Νομός Φθιώτιδας.

Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ από το Πλαίσιο, κέρδισε κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης το μέλος Βασιλείου Ευθύμιος από τη Θεσσαλονίκη. Ο Σύλλογος του εύχεται υγεία, καθώς και μια δημιουργική και επιτυχημένη επαγγελματική χρονιά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα και χρόνο για δικτύωση, δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη να ανταλλάξουν απόψεις και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις σε ένα φιλικό και συναδελφικό κλίμα.

Με εκτίμηση,

 —

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

 Αντιγόνη Μ. Δούναβη               Ελένη Π. Αδαμοπούλου

Πρόεδρος                                         Γενική Γραμματέας