Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19

Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19

Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19 150 150 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Webinar ΕΛ.Ι.Ε.

«Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19»

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 | 17.30

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής διοργανώνει Ηλεκτρονική Εσπερίδα (Webinar) με θέμα «Η Κτηματαγορά Κατοικιών της Αττικής και των Νησιών του Αιγαίου. Προοπτικές και Σκέψεις αναφορικά με τις Επιπτώσεις λόγω της Πανδημίας Covid-19» την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 από 17.30 έως 20.15.

Για την παραπάνω εκδήλωση θα εκδοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το ΕΛ.Ι.Ε. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και προσμετρά με τρεις (-3-) ώρες CPD.

Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί και θα διατεθεί σε όσους καταβάλουν το αντίστοιχο κόστος.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω email στον κύριο Τάσο Λαμπρόπουλο στο email:  tassos.labropoulos@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, με την αποστολή του καταθετηρίου των 10€ στο λογαριασμό του ΕΛ.Ι.Ε. (στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας).

Στην συνέχεια, πριν την εκδήλωση θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ο σύνδεσμος για την εκδήλωση. Στην περίπτωση που δεν λάβατε το email, παρακαλούμε ελέγξτε το spam folder.

H εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά στα Μέλη του ΕΛ.Ι.Ε.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dropbox.com/s/0hakkozc00wl5l2/WEBINAR

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου    Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

Πρόεδρος                              Γενική Γραμματέας