Προσδιορισμός Τιμών Ζώνης Αντικειμενικών Αξιών ΥΠΟΙΚ || Άρση της αναστολής λειτουργίας της πλατφόρμας υποβολής εισηγήσεων

Προσδιορισμός Τιμών Ζώνης Αντικειμενικών Αξιών ΥΠΟΙΚ || Άρση της αναστολής λειτουργίας της πλατφόρμας υποβολής εισηγήσεων

Προσδιορισμός Τιμών Ζώνης Αντικειμενικών Αξιών ΥΠΟΙΚ || Άρση της αναστολής λειτουργίας της πλατφόρμας υποβολής εισηγήσεων 150 150 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,  αναμένεται η έκδοση της υπουργικής απόφασης άρσης της αναστολής λειτουργίας της πλατφόρμας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο των εκτιμητών που δεν πρόλαβαν να το ολοκληρώσουν.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εισηγήσεων θα είναι η 5η Οκτωβρίου 2020.

Διευκρινίζεται επίσης ότι, για τους εκτιμητές που έχουν οριστικοποιήσει τις εισηγήσεις τους, μπορούν να διορθώσουν τυχόν σφάλματα στην τεχνική έκθεση, ιδίως την υπογραφή και σφραγίδα με καταχωρισμένο τον αριθμό πιστοποίησης, προκειμένου το περιεχόμενο της τεχνικής έκθεσης να είναι συμβατό με τα δεδομένα που έχουν καταχωριστεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι ήδη υποβληθείσες, ως οριστικές, εισηγήσεις για την Τιμή Ζώνης και την αξία οικοπέδου δεν δύνανται να τροποποιηθούν.

Η πλατφόρμα υποβολής των εισηγήσεων θα είναι διαθέσιμη με τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης, η οποία θα σας αποσταλεί. 

Δεδομένων των ασφυκτικών προθεσμιών για την ολοκλήρωση του έργου, παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου    Καλλιόπη Ν. Δερμάτη

Πρόεδρος                                Γενική Γραμματέας

——

Αγαπητά μέλη,

Σε συνέχεια του από 23/09/2020 ηλεκτρονικού μηνύματός σας προωθούμε την υπουργική απόφαση της άρσης αναστολής παράδοσης του έργου των εκτιμητών και της δυνατότητας ηλεκτρονικής καταχώρισης της τιμής εκκίνησης και της αξίας οικοπέδου στη βάση δεδομένων την οποία διαχειρίζεται η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.                           Γενική Γραμματέας

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου                                                    Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη Πρόεδρος         

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.