Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 150 150 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Αγαπητά μέλη,

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ τη συμπληρωματική πρόσκληση, η οποία αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με τον επανακαθορισμό των τιμών ζώνης που ακυρώθηκαν από το ΣτΕ.  Οι εκτιμητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης έως αύριο, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020.

Η προθεσμία για την υποβολή των εισηγήσεων είναι 10 ημέρες από την έκδοση της Υπουργικής απόφασης, όπως αναφερόταν και στην προηγούμενη πρόσκληση.

Συνεπώς όταν κάποιος εκτιμητής υποβάλλει προτίμηση στην πλατφόρμα υποβολής, θα πρέπει να ενήμερος για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα που διαχειρίζεται η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr)  στη διαδρομή «Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής – Αυτοτελές Τμήμα Εκτιμήσεων και Προσδιορισμού Αξιών Ακινήτων – Ψηφιακές Υπηρεσίες – Εκτιμήσεις Τιμών Ζώνης ΑΠΑΑ – Εφαρμογή υποβολής εισήγησης των τιμών εκκίνησης για ΣτΕ.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.

Αλέξανδρος Η. Βασιλείου               Καλλιόπη. Ν. Δερμάτη

Πρόεδρος                              Γενική Γραμματέας