Ημέρα Καριέρας 2017 – Εκτιμητική Περιουσιακών Στοιχείων

adobe

Ημέρα Καριέρας 2017 – Εκτιμητική Περιουσιακών Στοιχείων

Ημέρα Καριέρας 2017 – Εκτιμητική Περιουσιακών Στοιχείων 230 230 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

 


Ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο
«Ημέρα Καριέρας 2017 – Εκτιμητική Περιουσιακών Στοιχείων»


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 – 14:00, στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη και απευθύνεται στα Μέλη του Συλλόγου που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα.


Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να συνδέσει το επάγγελμα του Εκτιμητή με τη δια βίου Εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.


Οι παρευρισκόμενοι, Πιστοποιημένα Μέλη και μη θα έχουν την δυνατότητα να γνωριστούν με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Θυγατρικές Real Estate Πιστωτικών Ιδρυμάτων, ΑΕΕΑΠ, Εκτιμητικές Εταιρείες καθώς και Εταιρείες Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας.


Θα προβληθεί στο κοινό το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκτιμητών και θα αναλυθούν θέματα όπως, η αναγκαιότητα της Επαγγελματικής Πιστοποίησης των Εκτιμητών και πως αυτή θεσμοθετείται στην αγορά εργασίας.


Στο πέρας της εκδήλωσης, θα δοθεί η δυνατότητα στα Μέλη που αναζητούν εργασία, να καταθέτουν τα βιογραφικά τους στους παρευρισκόμενους Φορείς που τιμούν το Σύλλογο με την παρουσία τους και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία.
Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί προσεχώς και στην Αθήνα.


Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα Μέλη του Συλλόγου που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο email της Γραμματείας info@avag.gr έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017.

 

adobe Πατήστε εδώ για να δείτε τo πρόγραμμα