Κοπή πίτας 2013

IMG 6866

Κοπή πίτας 2013

Κοπή πίτας 2013 1000 667 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

IMG 6866

Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace. Τυχερός νικητής της κλήρωσης που ακολούθησε αναδείχθηκε το μέλος μας Οικονόμου Νικόλαος, Εκτιμητής και Πολιτικός Μηχανικός από τη Δράμα, ο οποίος κέρδισε το συμβολικό δώρο (ένα Android Tablet) που προσέφερε ο Σύλλογος. To Δ.Σ. του Συλλόγου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Χριστίνα Φωτοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Στουρνάρας και το μέλος Σαμάνθα Καρρά.
 
Η εκδήλωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza. Τυχερή νικήτρια της κλήρωσης που ακολούθησε αναδείχθηκε το μέλος μας Κωνσταντίνα Διπλάρη, Εκτιμήτρια και Μηχανικός Δομικών Έργων από την Αθήνα, η οποία αντίστοιχα κέρδισε ένα Android Tablet προσφορά του Συλλόγου. To Δ.Σ. του Συλλόγου εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Χριστίνα Φωτοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Στουρνάρας, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πάλλης και τα μέλη Χρήστος Καπετανίδης και Σαμάνθα Καρρά.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Επαγγελματικές Επιτυχίες !

 

Φωτογραφικό υλικό

 

{gallery}avag-content/Announcments/ann170213{/gallery}.