ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ REV – TEGoVA

certifications

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ REV – TEGoVA

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ REV – TEGoVA 270 200 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

certifications                                     ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ REV – TEGoVA

 


Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι, οι εξετάσεις για το σχήμα πιστοποίησης ” Expert Valuer in Property – REV ” θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

 

Τα μέλη που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις αυτές, θα πρέπει να το γνωστοποιήσουν στη Γραμματεία του Συλλόγου το αργότερο μέχρι 14 Αυγούστου στο email του Συλλόγου. 

 

 

Η Εταιρία Πιστοποίησης θα αποστείλει την πρόσκληση ενδιαφέροντος και τις σχετικές οδηγίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά περί το τέλος Σεπτεμβρίου. Επίσης θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα της PeopleCert www.peoplecert.gr.

 

Ως εκ τούτου θα πρέπει να φροντίσετε μέχρι τότε να έχετε συμπληρώσει τις 20 απαιτούμενες ώρες εκπαίδευσης καθώς και τον αριθμό των 20 εκτιμήσεων την τελευταία διετία.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το 50% των εκτιμήσεων ( δηλαδή 10 ) θα πρέπει να αφορούν είτε σε ειδικά ακίνητα ( Βιομηχανοστάσια, Ξενοδοχεία κ.λ.π. ) είτε αν είναι συνήθη ακίνητα ( Οικόπεδα, Επαγγελματικά ακίνητα κ.λ.π. ) να έχουν υπολογισθεί με τουλάχιστον 2 Εκτιμητικές Μεθόδους.

 

Παρόλο που σας ανακοινώσαμε στα προπαρασκευαστικά σεμινάρια ότι οι εξετάσεις θα γίνουν το Σεπτέμβριο αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς αποφασίσαμε να βελτιώσουμε τη διαδικασία υποβολής του φακέλου του υποψηφίου και της απονομής του REV από το Σύλλογό μας.

 

Αυτό απαιτεί αρκετές συνεδριάσεις της Τεχνικής Επιτροπής της PeopleCert οι οποίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι 10 Σεπτεμβρίου λόγω καλοκαιρινών διακοπών των μελών.

 

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συλλόγου.

 

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!