Κοπή Πίτας Συλλόγου 2022

Κοπή Πίτας Συλλόγου 2022

Κοπή Πίτας Συλλόγου 2022 960 540 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Λόγω των δύσκολων υγειονομικών συνθηκών που βιώνουμε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25.02.2022, στα γραφεία του Συλλόγου, με την παρουσία μόνο μελών του Διοικητικού, του Εποπτικού, και του Πειθαρχικού Συμβουλίου καθώς και της Γραμματείας του Συλλόγου. 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο το παρόν έδωσαν η πρόεδρος κα Αντιγόνη Δούναβη, η αντιπρόεδρος κα Μαριάννα Σφούγγαρη, ο ταμίας κ. Αλέξανδρος Παντούδης και τα μέλη κα Ελένη Αδαμοπουλου,  κα Μαρία Λιάκου και κα Ευαγγελία Παπαορφανού.

Από το εποπτικό συμβούλιο μας τίμησαν με την παρουσία τους το επίτιμο μέλος του Συλλόγου κ. Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος και το μέλος του ΔΣ της TEGOVA κ. Κωνσταντίνος Πάλλης ενώ από το πειθαρχικό συμβούλιο, ο κ. Ιωάννης Χαβάκης και η κα Μαρία Δεμέναγα. 

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Νικολέττα Κούτσιαρη, που μέχρι πρόσφατα ήταν operation manager του συλλόγου.  Η Νικολέττα μετά από 10 χρόνια στενής συνεργασίας με το Σύλλογο, δήλωσε ότι ο Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος θα είναι πάντα στην καρδιά της και θα τον υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις όπου κι αν βρίσκεται. 

Επίσης έγινε ηλεκτρονική κλήρωση, που συμμετείχαν τα 934 ταμειακά ενήμερα μέλη μας για το 2021 και ο τυχερός ήταν ο συνάδελφος κ. Γεώργιος Σάμιος από τη Σάμο, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή 150 Ευρώ από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη.