Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

seke-logo-slides

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης 270 200 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

seke-logo-slides

Χρειαστήκαμε ως Σύλλογος 6 μήνες για να εντοπίσουμε την Ασφαλιστική Εταιρία που θα προωθούσε σοβαρά το αίτημά μας για ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης μας. Καταλήξαμε στην Ιnteramerican.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην  Interamerican πήρε άλλους 6 μήνες να πείσει τους Αντασφαλιστές προγραμμάτων Αστικής Ευθύνης να ανοίξει την εντελώς κλειστή πόρτα για την ελληνική αγορά ακινήτων – λόγω κρίσης – στους Έλληνες Εκτιμητές.

 

Έκτοτε προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε όρους συμβολαίου, εξαιρέσεις και ύψος ασφαλίστρων. Επιδιώκουμε κατ’ αρχήν ένα συμβόλαιο για τους Πιστοποιημένους που δρουν ως φυσικά πρόσωπα και μ’ εφαλτήριο αυτό να επεκταθούμε και σε συμβόλαιο που θα καλύπτει και τους Πιστοποιημένους των Εταιριών που είναι μέλη μας.
 
Το κλειδί ήταν και παραμένει αριθμητικά πόσοι Έλληνες Πιστοποιημένοι Εκτιμητές Ακινήτων όντως ενδιαφέρονται να κατοχυρώσουν την πιστοποίησή τους με την προστιθέμενη αξία της ασφάλισης Αστικής Ευθύνης, κι εδώ είναι η δυσκολία λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που συνεχώς εξελίσσεται στον κλάδο των Μηχανικών που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό των Εκτιμητών μας.
 
Αποφασίσαμε λοιπόν για όσους το επιθυμούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα, πριν κλείσει ξανά η πόρτα των Αντασφαλιστών, να αναθέσουμε την προσέγγιση των μελών του Σ.ΕΚ.Ε., απευθείας στο ίδιο το γραφείο Πωλήσεων της Interamerican.
 
Πρόκειται για την επίλεκτη ομάδα Financial Advisors  του κ. Φαραντούρη (Πύργος Αθηνών 24ος όροφος, www.farantouris.gr) με υπεύθυνη θέματος την κα Αργυρώ Κουκουλά (www.argyro-k.gr) η οποία έχει παρακολουθήσει επανειλημμένως τα σεμινάρια πιστοποίησης του Σ.ΕΚ.Ε. και γνωρίζει πλέον άριστα το αντικείμενό μας.
 
Θα επικοινωνήσει λοιπόν το συγκεκριμένο γραφείο της Interamerican μαζί σας προκειμένου να συμπληρωθεί κατάλογος υποψηφίων μελών που θα υποβληθεί στους Αντασφαλιστές με Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου.
 
Τονίζουμε ότι, ανεξάρτητα από τις επαφές που θα κάνει η Interamerican μαζί σας, η υποχρέωσή σας για καταβολή ασφάλιστρου, που δε θα ξεπερνά ετησίως τα 650 ευρώ με τάση μείωσης όσο θα αυξάνουν οι συμμετοχές, ξεκινά μόνο όταν συμφωνείτε εσείς με τους όρους του συμβολαίου που θα εκδοθεί και το οποίο θα γνωστοποιηθεί στο Σύλλογό μας εγκαίρως.
 
Επισυνάπτεται Έντυπο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΚ.Ε.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ                Κ. ΠΑΛΛΗΣ

 

adobe Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Ασφάλισης