Συνεργασία Σ.ΕΚ.Ε. με το U.L.I.

cooperation2

Συνεργασία Σ.ΕΚ.Ε. με το U.L.I.

Συνεργασία Σ.ΕΚ.Ε. με το U.L.I. 250 165 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

cooperation2

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 14/02/2013 ανάμεσα σε εκπροσώπους του Δ.Σ. του Σ.ΕΚ.Ε. και του U.L.I. αποφασίστηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στο U.L.I.  Ο Σ.ΕΚ.Ε. συμμετέχει στην Επιτροπή του ULI GREECE (Executive Committe) για το 2013 με εκπρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Πάλλη REV, ο οποίος επιπλέον ορίστηκε και Επικεφαλής Επικοινωνίας (Head of Communications).  
Αναλυτικότερα η Επιτροπή αποτελείται από τα εξής μέλη: Γιώργο Καμπουρόπουλο, Πρόεδρο  ULI Greece & CEO της Dorian Strategic Partners, Χρήστο Κακαβά, Αντιπρόεδρο ULI Greece – Young Leaders & Διευθυντή της Athens Economics – Jones Lang LaSalle,  Μάριο Αποστολίνα, Αντιπρόεδρο ULI Greece – Young Leaders & Σύμβουλο Ακίνητης Περιουσίας, Κώστα Φωτόπουλο, Γενικό Διευθυντή της Star Investment, Δημήτρη  Ανδρίτσο, CEO της Eurobank Property Services, Κωνσταντίνο Πάλλη REV, Γενικό Γραμματέα του Σ.ΕΚ.Ε. &  Διευθυντή της  Άλφα Αστικά Ακίνητα, Θάνο Ευθυμιόπουλο, Executive Director της Sonae Sierra, Ιωάννη Γκάνο, Διευθυντή της  Bluehouse, Ευάγγελο Παπαλιόλιο, Senior Property Researcher του Alpha Bank Group, Μάνο Κρανίδη, Αντιδήμαρχο Χαλανδρίου, Σοφία Φαλτσέτα, Manager της ΚΕΔ.
Τέλος, αποφασίστηκε η συνδιοργάνωση σεμιναρίων και συνεδρίου εντός του 2013 με σκοπό την περαιτέρω επιμόρφωση των μελών μας, για τα οποία θα ενημερωθείτε σύντομα.