Με χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα 150 150 Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμη.

Η νέα ιστοσελίδα, περιέχει πληροφορίες για όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας και των θεμάτων της Εκτιμητικής και δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βέλτιστη χρήση και την καλύτερη ενημέρωση των μελών μας.

Είναι μια ιστοσελίδα πολύ σύγχρονη με νέες υπηρεσίες και νέα λειτουργικότητα. Μια υπηρεσία που αξίζει για τον Σύλλογό μας και είναι πιο επαρκής για τα χρόνια που ζούμε. Πέραν τούτου έχει μια αρχιτεκτονική η οποία θα το επιτρέψει να προσφέρει προστιθέμενη αξία και προστιθέμενες υπηρεσίες από εδώ και μετά με νέα εικαστική εμφάνιση και μοντέρνα διάθεση, με νέα θέματα σε κατηγορίες, με μεγαλύτερη ευελιξία και άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση. Αποκτούμε μια ιστοσελίδα η οποία θα λειτουργεί με όλες τις συσκευές και θα δώσει τη δυνατότητα στη νέα γενιά ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας. 

H ιστοσελίδα γίνεται πιο άμεση και λειτουργική για τους αναγνώστες της, με σύγχρονη εμφάνιση, μοντέρνα διάθεση, εμπλουτισμένο περιεχόμενο, και νέες δυνατότητες επικοινωνίας. Η ιστοσελίδα θα προσφέρεται και σε Αγγλική έκδοση.

Επισκεφτείτε μας στο www.avag.gr και εναλλακτικά για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 210/3210340. Σας καλούμε να επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα και να μας πείτε την άποψή σας.

Αποτελεί ένα έργο που έχει πολλές διαφορετικές πτυχές και δεν θέλουμε επί της ουσίας να σταματήσει και να καταλήξει μια ιστοσελίδα που δεν θα έχει ροή και θα παραμένει ανενεργή. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν ζωντανό οργανισμό.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας.